Concert COETUS Etnomusic 2020

COETUS
Etnomusic 2020 - COETUS
Accés i recollida d’entrades
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts de l’ETNOMUSIC 2020 es realitzaran amb aforament limitat per a garantir les recomanacions sanitàries, i alguns d’ells seran enregistrats per À PUNT MÈDIA (CVMC) per a la seua difusió pública. És obligatori l'ús de la mascareta. 
 
Aforament limitat. Accés gratuït. 
 
Arreplega d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o a través de la web:
 
16/07/2020: Coetus - 20:15 h.                 

 

CONCERT
20:15
16 jul.
2020
20:15
16 jul.
2020
Festival Etnomusic 2020
 
COETUS
 
Coetus és un agosarat projecte d'orquestra de percussió ibèrica. Definir la proposta és tan senzill com això. Tot i que, com sempre, el rerefons que la sosté arriba molt més lluny del que pot suggerir una ràpida i breu definició com aquesta.
 
A la península Ibèrica tenim una sèrie d'instruments de percussió, la majoria poc o gens coneguts, que al llarg de la història han servit per a acompanyar les cançons, els romanços, les processons, les festes i els balls propis dels diferents pobles de la nostra geografia. Instruments com els panderos, les canyes, les simbombes, els tambors i tabals diversos o estris d'ús quotidià (càntirs, morters, olles…).
 
La proposta de Coetus és treballar els sons de tots ells per tal de crear un llenguatge propi i nou, inspirat en els ritmes tradicionals i en els diàlegs amb la veu.
 
Ana Rossi (veu), Rusó Sala (veu), Aleix Tobías (percussió i veu), Martí Hosta (percussió i veu), Dídac Ruiz (percussió, ngoni i veu), Bernat Torras (percussió i veu), Angelo Manhenzane (percussió), Antonio Sánchez (percussió), Acari Bertran (percussió), Alberto Carreño (percussió) Mariona del Carmen (percussió), Anna Tobías (percussió), Marc Vila (percussió), Fran Lucas (percussió), Guillem Aguilar (baix), Xavi Lozano (vents), Martí Serra (saxos) i Mario Mas (guitarra).
 
 
Concert gravat per À PUNT MEDIA.
 
 
Día: 16 de juliol.
 
Hora: 20:15 h.
 
Lloc: Pati VI de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia.
 
 
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts tindran un aforament limitat i la seua realització s'adaptarà a les recomanacions sanitàries i de seguretat establides per les autoritats. És obligatori l'ús de la mascareta