Concert XAVI DE BÉTERA Etnomusic 2020

XAVI DE BÉTERA
Etnomusic 2020 - XAVI DE BÉTERA
Accés i recollida d’entrades
 
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts de l’ETNOMUSIC 2020 es realitzaran amb aforament limitat per a garantir les recomanacions sanitàries, i alguns d’ells seran enregistrats per À PUNT MÈDIA (CVMC) per a la seua difusió pública. És obligatori l'ús de la mascareta. 
 
Aforament limitat. Accés gratuït. 
 
Arreplega d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o a través de la web:
 
16/07/2020: Xavi de Bétera - 12:45 h.
CONCERT
12:45
16 jul.
2020
12:45
16 jul.
2020
Festival Etnomusic 2020
 
XAVI DE BÉTERA
 
EMPREMTES
 
Xavier Benedito Casanoves, més conegut com Xavier de Bétera, és un jove cantador de cant d’estil valencià que en els últims anys s’ha convertit en la punta de llança d’una nova i lluminosa generació de cantadors que asseguren la pervivència d’aquest patrimoni tan valuós.
 
Després de vint anys de carrers i escenaris i d’haver sigut el primer professor de cant valencià en un conservatori de música, Xavier va començar un nou repte en la seua trajectòria: gravar el primer disc en solitari.
 
L’artista de Bétera s’acara a la partida que se li planteja amb una mà de cartes inapel·lablement guanyadora: un repertori curosament triat, el savi guiatge de Paco Lucas i Néstor Mont —directors musical de la proposta i autors d’uns arranjaments polícroms i expansius— una nòmina de col·laboradors senzillament aclaparadora on trobem alguns dels noms més significats del folk peninsular: Kepa Junkera, Eliseo Parra, Vanesa Muela, Pep Gimeno Botifarra, Carlos Beceiro, Efrén López, Tóbal Rentero… i, finalment i sobretot, una veu prodigiosa que es belluga entre empremtes antigues i modernes, armada de talent i d’intuïció.
 
Xavier de Bétera (veu i percussió), Toni Fort (saxo soprano, bansuris, mohoseño i efectes), Didier Ferrando (flautes i veu), Paco Lucas (llaüt i veu), Néstor Mont (guitarra i veu), Xuso Barberà (baix elèctric) i Aitor Pérez de Jáuregui (percussió).
 
 
Concert gravat per À PUNT MÈDIA.
 
 
Día: 16 de juliol.
 
Hora: 12:45 h.
 
Lloc: Pati VI de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia.
 
 
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts tindran un aforament limitat i la seua realització s'adaptarà a les recomanacions sanitàries i de seguretat establides per les autoritatsÉs obligatori l'ús de la mascareta