UnMuseuSostenible Concurs #EtnoTotebag

Concurs fotogràfic
(Tot el dia)
01 oct.
2019
(Tot el dia)
30 jun
2020
 
El projecte #CapAUnMuseuSostenible pretén donar a conéixer el compromís del Museu Valencià d’ Etnologia amb els objectius del desenvolupament sostenible  La primera acció d'aquest compromís és la reutilització de les lones publicitàries de les exposicions i altres projectes del museu. Aquestes lones, en la seua majoria plastificades, s'han transformat en borses del museu: “totebag” #EtnoToteBag. L'objecte d'aquest concurs és premiar les millors fotografies i adjudicar com a premi una de les borses reciclades del museu.
 
 
Caracteristiques del concurs
 
1. Objectiu: reflexionar sobre sis temes vinculats a les ciutats valencianes, inclosos en l'apartat “Ciutat” de l'exposició permanent del Museu Valencià d’Etnologia, a través de fotografies compartides en Instagram pels participants. La etiqueta general és #CapAUnMuseuSostenible.
2. Període: octubre de 2019 a setembre de 2020
3. Temes. Cada dos mesos el museu proposarà un tema específic per a les fotografies que es compartisquen en Instagram, amb aquest calendari:
  • Tema 1: La ciutat… un llenç per a reivindicar… els murs de la ciutat, espai d'expressió infinita. Període: Octubre – novembre 2019. Etiquetes del període: #CapAUnMuseuSostenible #EtnoCiutatMurs. 
  • Tema 2: Edificis singulars de les ciutats valencianes… que donen identitat… enfront d'uns altres d'aspecte “global”. Període: Desembre 2019 – Gener 2020. Etiquetes del període: #CapAUnMuseuSostenible #EtnoCiutatGlocal.
  • Tema 3: Em moc per la ciutat… mobilitat en l'àmbit urbà. Període: Febrer – Març 2020. Etiquetes del període: #CapAUnMuseuSostenible #EtnoCiutatMobilitat
  • Tema 4: Són d'ací però vénen de fora.. els nous habitants de la ciutat… diversitat i multiculturalitat: en el comerç, la festa, els serveis, el menjar… Període: Abril – maig 2020. Etiquetes del període: #CapAUnMuseuSostenible # EtnoCiutatMulticultural.
  • Tema 5: Les altres persones que habiten la ciutat: el turista fotografiat. Període: Juny – juliol 2020. Etiquetes del període: #CapAUnMuseuSostenible  #EtnoCiutatTurista
  • Tema 6: La ciutat i la soledat. La ciutat buida. Període: Agost – setembre 2020. Etiquetes del període: #CapAUnMuseuSostenible #EtnoCiutatSoledat.
 
 
Premi
 
El premi del concurs fotogràfic és una borsa o “totebag” exclusiva i numerada del Museu Valencià d’Etnologia i realitzada amb el material de les lones de comunicació del museu: #EtnoToteBag
 
Es concedirà un premi a la millor fotografia compartida en  Instagram sobre cadascun dels temes proposats. Així mateix, dels temes se seleccionaran 5 imatges més, sempre que acumulen un mínim de 5 “m'agrada”, que quedaran com a finalistes.
 
Podeu consultar les bases en este enllaç