WIKI LOVES FOLK especial Falles 2020

Concurs Fotogràfic - Ajornat
(Tot el dia)
20 març
2020
(Tot el dia)
30 abr.
2020
Informació d'interés
 
Per causes relacionades amb la situació generada pel Coronavirus, y atenent a les recomanacions de la Generalitat Valenciana de suspensió de la Festa de les Falles de las Fallas i tancamdent d'equipaments culturals , L’ETNO Museu Valencià d’Etnologia tanca temporalment les seues portes i ajorna el present concurs fotogràfic. L’ETNO Museu Valencià d’Etnologia informará als usuaris de la seua reobertura, de la posada en marxa de la programació i de les dates del concurs.
 
L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia
---

Un any més torna el concurs fotogràfic Wiki Loves Folk-Especial Falles per a gaudir la festa i difondre les falles arreu del món i enguany amb més premis!

 
Wiki Loves Folk és un concurs fotogràfic de festes populars de tot l’Estat Espanyol convocat per Wikimedia España. Des de 2017, el Museu Valencià d’Etnologia amb la col·laboració d’Amical Wikimedia, Wikimedia España i l’Associació d’Estudis Fallers organitzem, dins d’aquesta convocatòria, un concurs especial sobre les FALLES amb l’objectiu d’ampliar les imatges que hi ha a la Wikipedia sobre aquesta festa valenciana.
 
En la convocatòria de 2019 es van registrar quasi 500 fotografies a la WikipediaAquest és el quart any que el Museu Valencià d’Etnologia convoca un concurs especial dedicat a les Falles dins el meravellós concurs Wiki Loves Folk que va crear Wikimedia España allà per l’any 2016. La convocatòria per a Falles 2020, té com a objectiu triar la millor foto d’una falla i la millor foto d’una activitat fallera (mascletà, ofrena, vida al carrer, música, bandes…) i per a aconseguir-ho només demanem agafar la càmera, eixir al carrer, gaudir de la festa, fer fotos i pujar-les a Wikimedia Commons d’una manera molt fàcil i senzilla. La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia sempre està disposada a ensenyar com es pot compartir el coneixement en obert. Les fotos es podran pujar a partir del dia 20 de març fins al dia 30 d’abril i un jurat triarà les millors en les dues modalitats per a rebre com a premi uns regals meravellosos: llibres, una #EtnoTotebag #CapUnMuseuSostenible i un Joc "Espanta la por!".
 
Volem continuar difonent les Falles a la Wikipedia, ens voleu ajudar?
 
Com podeu fer-ho? 
Eixiu al carrer, feu fotos, gaudiu de la festa i en acabar pengeu-les a l’enciclopèdia més consultada del món.
 
No sabeu com editar a Wikipedia?
És molt més senzill del què sembla i pot ser una oportunitat per conéixer com funciona per dins la Wikipedia. No patiu que la Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia vos ajudarà.
 
Quins premis té el concurs? 
Podreu participar en dues modalitats: la millor foto d’una falla i la millor foto d’activitat fallera. Entre totes les imatges de les Falles 2020 compartides a Wikipedia triarem la millor foto de cada modalitat i les premiarem amb un lot de llibres del Museu Valencià d’Etnologia i l’opció de participar en el concurs general de tota Espanya. 
 
Si vols tindre més informació, està tot explicat amb detall al següent enllaç:
 
Pots contactar amb nosaltres al telèfon 96 388 36 22 o mitjançant el correu electrònic:
 
Qualsevol pot participar, només heu de tindre ganes de compartir en l’enciclopèdia més consultada del món la vostra visió de la festa fallera. Anima’t a gaudir de la festa i a difondre-la a través de Wikipedia!