Exposiciones permanentes

Reforma del Museu Etnològic d'Alpuente

 

El Museu Etnològic d’Alpuente, localitzat als Serrans (València), és un museu local, concebut per a la conservació del patrimoni. Naix a final dels anys setanta a través de l’Asociación de Amigos de Alpuente, que promou la donació dels primers objectes, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alpuente, que compra i rehabilita el forn de pa del segle xiv per a la seua seu.

Valencian

Reforma del Museu Etnològic d'Alpuente

 
El Museo Etnológico de Alpuente, localizado en La Serranía (Valencia), es un museo local concebido para la conservación del patrimonio. Nace a finales de los años 70 a través de la Asociación de Amigos de Alpuente, que promueve la donación de los primeros objetos, junto con la colaboración del Ayuntamiento de Alpuente, que compra y rehabilita el horno de pan del siglo XIV para su sede.

 

Spanish

La ciutat viscuda

La ciutat és l'espai per excel·lència d' homes i dones. La naturalesa transformada en grau màxim per la cultura i la tècnica, un espai consagrat a la convivència social. La ciutat ens parla del conjunt dels ciutadans, però sobretot ens parla de convivència, de la vida en comú i el seu imaginari col·lectiu.
 
Valencian

Pages

Subscribe to RSS - Exposiciones permanentes