Concert LA BANDA MORISCA Etnomusic Primavera 2019

Accés i recollida d'entrades
Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en en el Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00, màxim 2 entrades per persona. Aforament limitat. Espectacle per a majors de 14 anys.
 
També es poden reservar online: http://entradesvalencia.com/evento.php?idEvento=731
 
El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran al Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores.
 

 

 

CONCERT
20:15
20 jun
2019
22:00
20 jun
2019
Festival Etnomusic Primavera 2019

LA BANDA MORISCA

La Banda Morisca està formada per músics de diferents procedències que convergeixen en les músiques d'arrel i tradició, amb la inquietud d'experimentar i evocar l'herència cultural de l'antic al-Àndalus i el seu reflex en el so de l'Andalusia actual, el Magrib i el Pròxim Orient.

Amb el seu treball Gitana mora s'endinsen en el paper de la dona en al-Àndalus, un paper crucial per a la cultura i el coneixement. El treball és una exaltació a la feminitat, a la força femenina, a la sapiència, a la nutrícia i al manteniment de la tradició i la saviesa.

Al llarg de la seua trajectòria la formació ha tingut una gran repercussió a nivell internacional realitzant gires pels Estats Units, Canadà, Cuba, Marroc, Portugal, França, República Txeca, Àustria, Polònia...

Amb els seus dos discs en el mercat continuen ampliant fronteres i han representat Espanya en diferents mercats internacionals com SXSW (Austin, Texas), WOMEX 2017, Fira de Manresa...

Josemari Cala (veu), José Cabral (cordes), Belén Lucena (violí), Antonio Torres (vents), Juanmi Cabral (baix elèctric), David Ruiz (percussions)

Día: 20 de juny

Hora: 20:15

Lloc: Patio VI. Museu Valencià d'Etnologia.