En veu alta a la Biblioteca El llibre daurat

En veu Alta El llibre Daurat
Presentació llibre
20:00
15 jun
2018
22:00
15 jun
2018

En Veu Alta a la Biblioteca, presentació de «El llibre daurat: la historia de la paella com no s’ha contat mai» de Josep Piera.

El llibre daurat no és un llibre gastronòmic, no és un receptari, és un llibre que parla de tot el que envolta el plat més conegut dels valencians: la paella. Les seues pàgines ens monstren la seua història i ens expliquen tot allò que la paella representa, ens endisen cap a la identitat i el simbolisme de la nostra cuina i la ritualització que envolta el fet de cuinar i menjar una paella.

Amb la ploma de Josep Piera (Beniopa, 1947), el gran poeta valencià que també s’atreveix amb els relats, diaris, llibres de viatges, assajos i biografies, este llibre no només esta dirigit als valencians sinó també a tots aquells que desconeixen el significat real de la paella. A més a més ho fa amb un relat fácil i lleuger ple d’anècdotes divertidíssimes que el convertixen en una gran lectura per a tots els públics.

Intervendran l'autor, Josep Piera, acompanyat de Rafa Company, director del Muvim, i Àngels Gregori.

Per a tancar la presentació gaudirem de la creació sonora: Paella Sònica. Dirigida per Adolf Murillo i interpretada per l’alumnat de l'IES Arabista Ribera- Carcaixent amb el  sistema Soundcool, Joan Soriano, percussió Solista, i Montse Briceño, Flauta Solista.

Dia: 15 de juny

Hora: 20:00 h

Lloc: Pati del Museu Valencià d’Etnologia. Es tracta d’un #EspecialALaFresca del cicle #EnVeuAlta.