Lliurament del IX Premi d'Investigació J.F. Mira A la millor investigació en matèria antropològica

Lliurament de Premis
19:30
07 abr.
2020
23:30
07 abr.
2020
 
Cancel·lació programació
 
Informació d’interés
 
Per causes relacionades amb la situació generada pel Coronavirus, i atenent a les recomanacions de les autoritats, L’ETNO Museu Valencià d’Etnologia cancel·la temporalment totes les seues activitats programades.
 
L’ETNO Museu Valencià d’Etnologia informarà als usuaris de la reobertura i posada en marxa de la programació en el moment oportú. 
 
Atentament,
L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia
 
--
 
L'ETNO Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València i l'Associació Valenciana d'Antropologia (AVA) celebren l'acte de lliurament del IX Premi de recerca Joan Francesc Mira que té l'objectiu de contribuir a la investigació, l'estudi i la difusió de l'antropologia sociocultural a la Comunitat Valenciana. També té com a objectiu promocionar els joves investigadors i estudiants de l'àmbit antropològic. Els treballs poden tractar de qualsevol tema sempre que es realitze des d'una perspectiva antropològica. 
 
En aquest cas, el premi es per al treball: "La colectivización anarcosindicalista en la Guerra Civil Española. Pervivencias temporales y desmemoria en el presente alcoyano" d'Ángel Mora Castillo.
 
En acabar l'acte, es servirà un vi d'honor.
 
 
 
Data: 07 d'abril de 2020
Hora: 19:30h 
Lloc: Sala Secà-Muntanya