El simbolisme als contes, amb Miquel Puig Espanta la por 2018

Tertúlia
19:00
06 nov.
2018
21:00
06 nov.
2018

“El simbolisme als contes”, amb Miquel Puig

Tertúlia amb un te de flors de meravelles endolcida amb polvorons de metàfores que preten conduir-nos a descobrir que hi ha darrere de la narrativa dels contes.

Eren les bruixes éssers amb poders malèfics o es tractava de dones proscrites? Com es representen les pors als contes? Per què les coves són tan màgiques? Miquel Puig ens convidarà a este àpat literari que preten ser una activitat col.lectiva i coral on pugam satisfer la gana i la curiositat!

Dirigit a: mestres, bibliotecaris, escriptors, lectors, narradors, pares, mares... i totes les persones interessades en conèixer que s’amaga entre les paraules dels contes.

Lloc: Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia.

Data: 6 de novembre a les 19 hores.

Accés lliure.

Miquel Puig és diplomat en magisteri i, des del 2015, és director del CEIP Les Comes (L’Alcúdia). Ha desenvolupat diversos projectes didàctics, coordinat, impulsat i dut a terme diferents activitats formatives vinculades amb distintes entitats i organismes, recentment ha format els professionals bibliotecaris valencians en el curs “Espanta la Por: l’imaginari valencià i el foment de la lectura”. A més a més du a terme amb Dani Miquel la proposta intergeneracional de foment lector “iaieries” i és autor de llibres com Llampuga, llampega i Els mons de Laia.