Cant Viu Etnomusic Tardor 2018

Accés i recollida d’entrades

Aforament limitat

Accés gratuït

Arreplegada d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim dues entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o a través de la web: 

http://entradesvalencia.com/evento.php?idEvento=703

El Museu reservarà un percentatge d'entrades, que es repartiran en el vestíbul del museu el mateix dia del concert a partir deles 18:00 h.

 

 

 

 
 
 

 

Concerts
20:00
22 nov.
2018
22:00
22 nov.
2018

Concerts dins del cicle Etnomusic tardor 2018

CANT VIU

 
Trio de música tradicional valenciana format per Patxi Ferrer (veu), Robert Cases (guitarra barroca i tiorba) i Eduard Navarro (instruments de plectre). 
 
Els seus components, amb una dilatada trajectòria en el panorama de les músiques tradicionals i antigues, ens proposen una selecció de temes valencians el protagonista dels quals és el cant tradicional. Sense entrar de forma específica en el cant d’estil alternen pals de músiques de tradició valenciana en les quals apareixen cançons amb acompanyament de rondalla. Així, ofereixen fandangos, jotes, malaguenyes, boleros, cants de batre, entre altres, tot això interpretat amb delicats arranjaments i ritmes pausats, a fi de crear un ambient tranquil i proper que permeta a l’espectador acostar-se sense artificis a la tradició musical valenciana.
 
Dijous 22 de novembre
20:00 hores
Centre La Beneficència. Sala Alfons el Magnànim