Rachele Andrioli e Rocco Nigro Etnomusic Tardor 2018

Rachele Andrioli e Rocco Nigro
Accés i recollida d'entrades
Aforament limitat
Accés gratuït
Arreplegada d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim dues entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o a través de la web: 
El Museu reservarà un percentatge d'entrades, que es repartiran en el vestíbul del museu el mateix dia del concert a partir deles 18:00 h.
 
 
 

 

Canzone arrabbiata - Rachele Andrioli e Rocco Nigro (Maldimè / Dodicilune)
Rachele Andrioli e Rocco Nigro • Malìa (dall'album "Malìe" - Dodicilune/Ird)
Concerts
20:00
08 nov.
2018
22:00
08 nov.
2018
Concerts dins del cicle Etnomusic tardor 2018
 
RACHELE ANDRIOLI I ROCCO NIGRO
 
Rachele Andrioli i Rocco Nigro, dos joves italians, s’acosten de forma personal a les tonades tradicionals de Salento, la subpenínsula de Pulla (al sud d’Itàlia). Amb un estil depurat que combina el profund buf, les elevacions vibrants o els trencaments sords, ens proposen un viatge que comença amb la música tradicional del repertori italià popular de Gabriela Ferri o Domenico Modugno i s’acosta a altres ribes arreplegant influències de Portugal (Amália Rodrígues), França (Edith Piaf), Europa de l’Est i fins i tot de Chavela Vargas. 
 
La veu càlida, poderosa, emocional de Rachele (veu, pandereta), està perfectament accentuada per l’agilitat i el virtuosisme de Rocco a l’acordió. Un repertori de melodies que acaricien i, ara i adés, sacsegen l’ànima. 
 
Dijous 8 de novembre 
20:00 hores
Centre La Beneficència. Sala Alfons el Magnànim