Concert ANTROPOLOOPS Etnomúsic 2021

Accés i recollida d'entrades
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts de l’ETNOMUSIC 2021 es realitzaran amb aforament limitat per a garantir les recomanacions sanitàries. Es obligatori l'ús de la mascareta. 
Aforament limitat. Accés gratuït amb entrada.
 
Arreplega d’entrades: a partir del dimarts anterior a cada concert des de les 10 del matí en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o via online. Màxim 2 entrades per persona.
Entrades online a través dels enllaços a cada concert:
 
12/06/2021: Antropoloops: 22:00 h.
Entrades disponibles en aquest enllaç.

Nota important: abans de reservar les entrades a través de la plataforma d’entrades online haurà de realitzar el registre en la plataforma si no està prèviament registrat/da. Enllaç a registre en la plataforma: http://entradesvalencia.com/registro.php

CONCERT
22:00
12 jun
2021
23:30
12 jun
2021
Festival Etnomusic 2021
Antropoloops - Mix Nostrum
 
Mix Nostrum és una obra de remescla musical i visualització entorn del Mediterrani. Una obra que es compon amb fragments d’enregistraments de camp, allotjats en arxius en línia com el de la Fundació d’Alan Lomax ―Cultural Equity―, el CREM ―Centre de Recherche en Ethnomusicologie― o la Fundació de Joaquín Díaz, com també de vinils compartits per diversos col·leccionistes en els seus blogs musicals. Fragments musicals de més de cent enregistraments de la música tradicional que delimita i travessa l’espai d’aquesta mar, tràgicament convertida en una de les fronteres més mortíferes del món.
 
El material que Rubén Alonso i Esperanza Moreno presenten en aquesta proposta, és fruit de la combinació i ampliació de tres peces prèvies desenvolupades al llarg del 2018, encarregades des del programa Cultura y Ciudadanía del Ministeri de Cultura. Per a la composició de Mix Nostrum s’han usat loops de 108 enregistraments de música tradicional entorn del Mediterrani, extrets de 88 discos diferents.
 
Antropoloops és un projecte artístic que combina remescla musical i visualització de dades. En aquest es creen peces musicals amb fragments de músiques tradicionals de tot el món, des del respecte i la posada en valor de les fonts originals, sempre amb la intenció de no modificar els tons originals de la música usada, i visualitzar i obrir el procés de remescla.
Rubén Alonso (concepte, música i collages), Esperanza Moreno (programari i visualització de dades).
 
Dia: 12 de juny
Hora: 22:00 h. ¡ATENCIÓ - COVID-19! Per l'ampliació dels horaris nocturns a causa de la millora de la pandèmia, els concerts dels dissabtes començaran a les 22 h i no a les 20 h, com posa en el programa imprés. 
Lloc: Pati VI de l'ETNO. Museu Valencià d'Etnologia.