Concert GAIZCA PROJECT Etnomúsic 2021

Etnomusic 2020-MARIA ARANDA
Accés i recollida d'entrades
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts de l’ETNOMUSIC 2021 es realitzaran amb aforament limitat per a garantir les recomanacions sanitàries. Es obligatori l'ús de la mascareta. 
 
Aforament limitat. Accés gratuït. 
 
Arreplega d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o a través de la web:
 
27/05/2021: Gaizca Project: 20:15 h.
Entrades disponibles pròximament
CONCERT
20:00
27 maig
2021
21:00
27 maig
2021
Festival Etnomusic 2021
Gaizca Project
 
Gaizca Project és un projecte sorgit de la trobada de músics de diferents procedències que pretén divulgar les músiques tradicionals i populars gallegues, basques i catalanes, des d'una òptica contemporània i oberta. 
 
El grup té el seu origen en 2013, any en què comença una estreta relació entre el músic basc Iñaki Plaza amb Ialma, grup format per cantants belgues, filles de l'emigració gallega. Anys més tard, aquesta relació s'amplia amb la incorporació del músic català Manu Sabaté. 
 
La presentació de Gaizca Project es va fer en la Fira Mediterrània de Manresa de 2018 i va suscitar gran interès entre els programadors. Aquest mateix any el grup va participar en WOMEX 2018. Un any mes tard, després de dues residències de creació a Euskadi i a Bèlgica, van gravar el seu primer disc, que van presentar en diferents festivals internacionals de música folk: Festival Compostela (Brussel·les, Bèlgica), Rudolstadt Festival (Alemanya), Festival Demandafolk (Burgos), Música al Parc (Olot, Catalunya), Ligat Festival (Puilaurens, França) o Weltmusik Fest (Bèlgica).
 
En 2020 van haver de cancel·lar concerts confirmats a Corea del Sud, Alemanya, Portugal i França però van poder realitzar dos concerts molt entranyables per al grup: Tradicionaruis de Barcelona en homenatge a Kepa Junkera i el de les Festas do Apóstolo de Santiago de Compostel·la. 
 
Ialma -Marisol Palomo, Verónica Codesal, Eva Fernández i Natalia Codesal- (veus i percussions tradicionals), Iñaki Plaza (trikitixa i txalaparta), Manu Sabaté (gralla i tenora), Ciscu Cardona (guitarra), Kepa Calvo (bateria i txalaparta).
 
 
Día: 27 de maig
Hora: 20:00 h.
Lloc: Pati VI de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia.
 
¡AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts tindrán aforament limitat i la seua realització s'adaptarà a les recomanacions sanitàries i de seguretat establides per les autoritats. És obligatori l'ús de la mascareta