Concert ELISEO PARRA Etnomúsic 2021

Accés i recollida d'entrades
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts de l’ETNOMUSIC 2021 es realitzaran amb aforament limitat per a garantir les recomanacions sanitàries. Es obligatori l'ús de la mascareta. 
Aforament limitat. Accés gratuït amb entrada.
 
Arreplega d’entrades: a partir del dimarts anterior a cada concert des de les 10 del matí en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o via online. Màxim 2 entrades per persona.
Entrades online a través dels enllaços a cada concert:
 
10/06/2021: Eliseo Parra: 20:00 h.
Entrades disponibles en aquest enllaç.
 
Nota important: abans de reservar les entrades a través de la plataforma d’entrades online haurà de realitzar el registre en la plataforma si no està prèviament registrat/da. Enllaç a registre en la plataforma: http://entradesvalencia.com/registro.php
CONCERT
20:00
10 jun
2021
21:00
10 jun
2021
Festival Etnomusic 2021
 
El veterà músic i investigador val·lisoletà Eliseo Parra ha centrat la seua tasca en la revisió del repertori tradicional del folklore espanyol, des de paràmetres musicals contemporanis. La seua dilatada trajectòria va ser reconeguda amb el Premi Europeu de Folklore Agapito Marazuela, el 2018. Un reconeixement al treball d’un músic que ha gravat cançons tradicionals en els quatre idiomes oficials d’Espanya i que ha marcat un abans i un després en la recreació de la música tradicional espanyola.
 
En aquest concert, el músic ens presenta una gran part del seu repertori, compost per temes clàssics de la música tradicional i composicions pròpies inspirades en les cobles i danses de la zona central de la Península Ibèrica. Així mateix, presentarà una part del seu nou treball Cantar y batir, en el qual recull vells gèneres de balls recreats i de nova composició, amb abundant percussió i veus.
 
"Vaig començar aquest treball amb la intenció de fer un disc pur, simple i essencial… ¡casi ná!, intentant cantar i tocar com “les velles” que vaig veure, però s’hi va començar a ficar el meu passat en grups vocals, i se’m va colar en el treball, i va omplir de cors les cançons. D’aquesta manera, i sense instruments harmònics, les veus van omplir d’harmonia les cançons, gairebé sense adonar-me’n; vosaltres, oïdors, jutjareu el resultat".
 
Eliseo Parra (veu, guitarra, percussió), Xavi Lozano (saxo, ambientació sonora i veu), Guillem Aguilar (baix i veu), Dani Espasa (teclats), Pablo Martín (veu i percussió), José Luis Ordóñez (veu i guitarra), Aleix Tobías (veu i percussió).
 
ACTUACIÓ A VALÈNCIA
Dia: 10 de juny
Hora: 20:00 h.
Lloc: Pati VI de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia.
 
ACTUACIÓ A REQUENA
Dia: 6 de novembre
Hora: 20:00 h
Lloc: Teatre Principal