Concert EDUARD NAVARRO ENSEMBLE DUNA Etnomúsic 2021

Accés i recollida d'entrades
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts de l’ETNOMUSIC 2021 es realitzaran amb aforament limitat per a garantir les recomanacions sanitàries. Es obligatori l'ús de la mascareta. 
Aforament limitat. Accés gratuït amb entrada.
 
Arreplega d’entrades: a partir del dimarts anterior a cada concert des de les 10 del matí en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10 a 20 hores) o via online. Màxim 2 entrades per persona.
Entrades online a través dels enllaços a cada concert:
 
17/06/2021: Eduard Navarro Ensemble Duna: 20:00 h.
Entrades disponibles en aquest enllaç.

Nota important: abans de reservar les entrades a través de la plataforma d’entrades online haurà de realitzar el registre en la plataforma si no està prèviament registrat/da. Enllaç a registre en la plataforma: http://entradesvalencia.com/registro.php

CONCERT
20:00
17 jun
2021
21:00
17 jun
2021
Festival Etnomusic 2021
Eduard Navarro
 
Eduard Navarro sempre ha estat lligat a la restauració i recuperació de la música tradicional valenciana. Va estudiar violí en el conservatori, llaüt tradicional i dolçaina amb el gran Joan Blasco. Es va enrolar en diverses formacions de música popular i posteriorment, va crear i va col·laborar amb grups del panorama folk, músiques tradicionals, ètniques i de música antiga.
 
En l’actualitat, aquest multiinstrumentista consumat i professor de música ha actuat en nombrosos països d’Europa i el Mediterrani, i és un dels músics valencians més importants en l’àmbit de la música tradicional. Sovint, lluny dels focus i del protagonisme, Eduard Navarro ha estat present en alguns dels projectes musicals més importants al nostre territori: L’Ham de Foc, Urbàlia Rurana, Miquel Gil, Capella de Ministrers, Tres fan ball, Mara Aranda..., i ha col·laborat amb grans artistes com Al Tall, Kepa Junkera o Eliseo Parra.
 
Amb Eduard Navarro- Ensemble Duna, el músic aporta la seva àmplia trajectòria musical en un nou projecte centrat en la música tradicional de l’àmbit mediterrani. Una mescla de temes instrumentals i cançons de diversos països: cançons valencianes, de Bòsnia, de Bulgària, de Creta o de Macedònia…, el repertori dels trobadors occitans, les danses medievals italianes o de cantigues de Santa Maria. Tot això interpretat en les llengües originals respectives.
 
Juanfran Ballester (bouzouki i samfoina), Carlos Mercado (percussions), Edu Navarro (violí, moraharpa i viola de gamba), Eduard Navarro (moraharpa, llaüt àrab [‘ud], gaida búlgara, cornamuses, xaramites, arranjaments i direcció), Mari Carme Servà (veu).
 
ACTUACIÓ A VALÈNCIA
Dia: 17 de juny
Hora: 20:00 h.
Lloc: Pati VI de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia.
 
ACTUACIÓ A XÀTIVA
Dia: 2 de juliol
Hora: 20:00 h
Lloc: El Palasiet